sweworkeq.se

Hur man spelar blackjack med gratisspel

Endast 10 minuter behövs för att bemästra spelet “Free Bet Blackjack.” Det hjälper om du har spelat blackjack tidigare, men även om du inte har gjort det, kommer den här korta kursen att lära dig det viktigaste så att du kan njuta av spelet.

Blackjack med 100 % gratis satsning är praktiskt taget precis som det låter eftersom du får göra dina dubbla nedgångar och delade par-satsningar gratis efter din första chans. Spelet har tidigare genomgått ett fältförsök och godkändes av Nevada Gaming Control Board. Den är dock bara tillgänglig på Golden Nugget i centrala Las Vegas. Men Shuffle Entertainment distribuerar spelet, som Geoff Hall skapade, så du kan förvänta dig att se det i klubbar över hela landet inom kort (baserat på de utmärkta resultaten på Nugget). Spelet har redan genomgått några förändringar, inklusive borttagandet av tidig kapitulation, men var inte rädd: husets fördel för ett spel som spelas med 3-2 på blackjack är mindre än 7%.

Vad är ett gratisspel?

100 % gratisinsats Blackjack spelas med en vanlig engelsk kortlek som inte inkluderar några jokrar eller jokerkort. Standard blackjack-regler gäller, såväl som bordets minimi- och maximivärden. Blackjack betalar 3-2 när man spelar med en sexdäckssko. Å andra sidan erbjuder Golden Nugget spelen på ett bord med en enda kortlek där blackjack bara betalar 6-5, liknande spelen som erbjuds på H20 Pool-området med bikiniklädda dealers.

Regler för gratisspel

  • På hårda 9, 10 eller 11 kan du dubbla ner gratis när som helst.
  • Förutom tioorna och 4:orna får alla par gratis split.
  • Upp till fyra gratis omdelningar (inklusive ess) är tillgängliga.
  • Efter en (gratis) split får du en gratis double-down.

Hur definierar du då frihet? Du kan dubbla husets pengar om du når en hård summa på 9, 10 eller 11 efter att ha dragit kort. Det stämmer. Du lägger din vanliga insats för att få en hand, och huset kommer att dubbla din insats om du når 9, 10 eller 11 och dubblar ner. De matchar den med en specifik knapp, och om din hand vinner kommer du att belönas med samma belopp som du satsar. Du riskerar inte fler pengar! Du kan till och med använda dina egna pengar för att dubbla ner på andra händer, även om pausen var okomplicerad (som att dubbla ner på mjuka händer).

Free Bet Blackjack följer de traditionella blackjack-reglerna, så du kan fortfarande dubbla ner på andra händer än 9, 10 och 11 och dela dina 4:or (kanske mot en 5 eller 6) och tior (är du säker på att du vill göra det?) Om du vill kan du, men du kommer inte att få ett gratisspel för att göra det.

Gratis Bet Grundstrategi

Dubbla (gratis) på 9, 10 eller l1 mot vilket kort som helst av dealern är det mest uppenbara skiftet i strategi. På samma sätt, på vilket par som helst utom 4:or (endast mot 5 och 6 upp-kort), 5:or (gratis dubbel) och 10:or (dela inte), vill du bryta (gratis).

Dubbla bara mot en dealer med sex upp-kort med mjuka 16, 17 och 18 för mjuka händer. Dubbla ner (inte gratis) mot en dealer 6-up om du får en gratis split och sedan har en mjuk 16 till soft 20. Dessutom, mot en dealer fem upp-kort med en mjuk 17 till 19, dubbla ner (efter en gratis uppdelning). Använd inga andra mjuka händer som en dubbel.

Scroll to top